⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.2/5 Over 100 anmeldelser

Hurtig levering

Billig fragt

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.2/5 Over 100 anmeldelser

News

Bambuss vidunderlige fleksibilitet

Bambuss vidunderlige fleksibilitet

NorthbyNorths kærlighedsaffære med bambus havemøbler er veldokumenteret, men måske ved du ikke, at bambus er det foretrukne materiale i mange andre industrier.

Bambus, oprindelig fra Fjernøsten, er pandaer favorit føde, og det er også det materiale, der bruges til at fremstille den filippinske bambusxylofon, kendt som en gabbang. Det er også blevet brugt til at lave andre instrumenter som mundharmonika og trommer for at nævne nogle få.

Bæredygtig produktion

Verden anerkender nu behovet for at arbejde hen imod mere bæredygtige produktionsmetoder – og det har gjort dette dyrebare og meget fleksible materiale bambus super populart til mange forskellige produkter. For eksempel ser et stigende antal virksomheder inden for den verdensomspændende beklædningsindustri nu bambus som et bæredygtigt element i deres forsyningskæde. Dette skyldes bambus høje niveau af bæredygtighed, som hjælper med at arbejde hen imod en at vores verden bliver mere ”grøn”.

Bæredygtigt byggeri

I østen er bambus blevet brugt til at bygge broer, stilladser og huse i århundreder. Bambus regenereringshastighed gør det til et superbæredygtigt materiale til byggebranchen.

Bambus vokser meget hurtigere end træer. De fleste træer kan kun høstes hvert 25.-50. år, hvilket betyder, at hvert træ, der fældes, er en tragedie. Hvorimod bambus kan høstes hvert 3.-6. år, afhængigt af arten. Brugen af bambus kan potentielt have en enorm positiv indvirkning på at bremse og vende problemet med skovrydning. Det giver i det mindste træskovene tid til at regenerere.

Bæredygtig mode

Kort omtalt ovenfor, fleksibilitet af bambus gør det muligt at bruge det i tøj. Det meste tøj i dag er fremstillet af bomuld eller menneskeskabte materialer såsom polyester. Men bambus kan bruges i stedet, hvilket vil hjælpe modeindustrien med at nå deres bæredygtige produktionsmål. Det højere niveau af bæredygtighed skyldes det reducerede vandforbrug i dets levetid og hurtige regenererende egenskaber.

Når det bruges i produktionen af lingeri og undertøj, forarbejdes bambus til at skabe 'bambusrayon', et blødt, silkeagtigt materiale, som ånder bedre og har mere stretch end naturligt bomuld. Selvom en kemisk proces bruges til at fremstille bambusrayonen, er bambusbeklædning stadig mange trin op ad bæredygtighedsstigen end de traditionelle alternativer.

Bæredygtig fremtid

Hos NorthbyNorth tror vi virkelig på, at brugen af bambus, især styrket af nye R&D-processer, er et af de mest banebrydende materialer og nøglen til en grønnere industri. Dette er også en af hovedårsagerne til, at vi er stolte af at være forkæmpere for dette unikke, smukke og fleksible materiale.

For mere information om NorthbyNorths bambushavemøbler og vedligeholdelsesprodukter, besøg vores online bambusmøbelbutikwww.northbynorth.com eller e-mail os på info@northbynorth.com.

Leave a comment