Om NorthByNorth

Om Northbynorth


Over 12 års produktion af bæredygtigt dansk designet bambusmøbler

Etableret af Niels Hjorth har Northbynorth et ry som producent af høj kvalitet bambus terrasse møbler. De markante bambus terrassemøbler er skabt af designere David og Karin Mintz, samt Niels Hjorth, begge har omfattende viden og erfaring inden for design og produktion af bambus patio møbler.

Baseret i Vietnam i over 10 år har parret omfattende kendskab til bambus som materiale og dets muligheder inden for møbelproduktion. Ved at arbejde tæt sammen med Niels Hjorth deler de sammen en vision om at skabe bambusmøbler af høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Hele sortimentet af bambusmøbler er baseret på ønsket om at harmonisere udendørs møbler af høj kvalitet med skandinavisk stil.

Andre mærker har også anerkendt populariteten af ​​stilen og er begyndt at fremstille kopier af dårlig kvalitet af vores premium standard bambus terrasse møbler.


Sætter du pris på bambusmøbler af højeste kvalitet med den rigtige finish, så bør du vælge Northbynorth, da vi er det eneste firma, der også kræver, at bambus skal behandles i et trykkammer for at udrydde alle termitter og andre skadelige elementer. 

Bæredygtig produktion

Produktionen af ​​vores bambusmøbler er 100% økologisk. Bæredygtig bambus betyder, at der ikke er anvendt farlige stoffer i produktionen; ingen kemikalier, pesticider eller gødning anvendes.

Vietnamesisk bambus

Bambus er et ekstremt holdbart materiale, der kan vare meget længe, ​​hvis du bruger den rigtige kvalitet, og det behandles korrekt. Det er også et miljøvenligt materiale, der skal bruges til møbler.


Alle vores bambus, hver vandret eller lodret sukkerrør i Northbynorths møbelsortiment, kommer fra bambusplantager beliggende i Vietnam tæt på fabrikken, der fremstiller møblerne. Fabrikken beskæftiger lokale vietnamesiske arbejdere og bruger sin egen bambus i hele produktionen, hvilket sikrer håndværk af højeste kvalitet.

Håndlavet kvalitet

Alle møbler er håndlavet af den lokale vietnamesiske bambusfabrik. Når du køber en bambusstol eller -sofa, garanteres du konstant høj kvalitet og fokus på de små detaljer.

 

DET ER NORTHBYNORTH