HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

NorthbyNorth
CVR-nr.30 97 39 76
E-mail: info@northbynorth.dk
Telefonnummer +45 26 85 45 36

 

Betaling

NorthByNorth modtager betaling med VISA, Mastercard og American Express online. Betalingen bliver trukket på din konto indenfor 7 dage.
Alle beløb er i Danske kroner og er incl. moms.
NorthByNorth krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Levering

Vi sender med PostNord (mindre forsendelser) til nærmeste pakkeshop og store forsendelser med GLS Express eller Blue Water Shipping. GLS Express og Blue Water Shipping leverer dine varer på hverdage indenfor normal arbejdstid. De bestræber sig på at kontakte dig pr. oplyst telefon nr. ca 20-60 min før leveringen.
Vi leverer indenfor 2-4 hverdage i Danmark. ( PT. er levering 5 arbejdesdage fra bestillingsdato, pga. Corona )Når du bestiller noterer du en dato for ønsket levering, herunder også om forsendelsen kan stilles selvom du ikke er hjemme. 
Det vigtigt du er hjemme til at modtage din forsendelse på den ønsket dato hvis du ikke har accepteret levering uden samtykke. Såfremt du ikke er hjemme og fragtmanden skal komme igen en anden dag koster det et gebyr på 750,- DKK

 

Reklamationsret
 

NorthByNorth yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles NorthByNorth indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder NorthByNorth returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

NorthByNorth

Mail: info@Northbynorth.dk

Varereturnering skal sendes til:


Blue Water Shipping
att:NorthByNorth
Gjeddesdalsvej 76 
2670 Greve


– bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret
/Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@NorthByNorth.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (Senge, stole, borde, store krukker. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (750 kr vægt op til 20 kg).

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


BlueWater Shipping
NorthBynorth
Gjeddesdalgods
Gjeddesdalsvej 76
2670 Greve

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (Tilføj eventuelt.: … mod forudgående aftale.)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular: 

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos (NorthByNorth og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på northbynorth.dk er Dir. Niels Henrik Hjorth 
Vi videregiver din e-mailadresse til Trustpilot’eller anden anmeldelsessites. 
Som registreret hos (NorthbyNorth), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Niels@northbynorth.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@northbynorth.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby www.forbrug.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01-01-2019