VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BAMBUS

Vi gør alt for at producer møbler af højeste kvalitet med lang levetid. Vi forarbejder alt bambus vi bruger i vores produktion, i trykkamre med saltlage. Dette sikrer at materialet er 100% rent og ingen levende organismer kan overleve i træet.

Bambus er et naturmateriale og skal derfor løbende behandles for at holde sig flot og forlænge dens levetid. Her giver vi dig nogle gode råd til hvordan du behandler dine bambusmøbler, så du kan have glæde af dem i mange mange år fremover.

Lokale vejrforhold og ydreomgivelser kan medføre at der kan opstå mørke pletter og svamp/mug på dine møbler. Her finder du gode råd til forebyggelse og behandling:

 

FOREBYGGELSE

Du kan også forebygge mod svampeangreb, her anbefaler vi brug af ProtoxSkimmel. Du kan købe produktet her eller i dit lokale byggemarked.

OPBEVARING OM VINTEREN

 

Et tørt sted med god ventilation. Har du ikke plads til at tage alle dine havemøbler ind om vinteren anbefaler vi du tildækker dem. Vigtigt at overtrækket ligger løst således at der fortsat kommer luft og cirkulation ind til møblerne. Husk at rengøre dine møbler før du pakker dem væk for vinteren.

REGNBETRÆK 

For at gøre vinteropbevaring lidt enklere for dig som ikke har plads til at stille dine møbler ind over sæsonen.Tilbyder vi speciel egnede polyester covers med AeroCover membran til størstedelen af vores møbel sortiment.

Disse covers er velegnede til brug året rundt. Sommermånederne kan du benytte coveret til at tildække møblet inkl. dine hynder, når der kommer lidt regn samt om natten, om vinteren til at overdække for opbevaring.

Husk løbende at fjerne vand/blade fra dit cover.

Om vinteren og ved vedvarende regndage om sommeren, anbefaler vi altid du tager dine hynder indendørs.

Se vores produkter her