NorthbyNorth – Løsninger til professionelle

Dansk designed luksus
bamboo møbler til professionelle

Siden 2008 har NorthbyNorths erfarne designere skabt smukke og ekstremt holdbare bambusmøbler i skandinavisk stil.

Vi samarbejder med arkitekter, indretningsarkitekter og restaurationsbranchen for at levere skræddersyede danske designmøbelløsninger, der giver en unik blanding af stil, komfort og praktisk.

Download vores nyeste B2B katalog her:

Ny teknologi – Se vores møbler i 3D

Vi bruger den allernyeste AI-teknologi, der giver dig mulighed for at se NorthbyNorths restaurant, bar og hotelmøbler i 3D i dit lokale.Hvorfor bambus er perfekt til din virksomhed:    Bambus er det mere bæredygtige valg ... derudover er det hurtig voksende, fleksibel og i stand til at recirkulerer store mængder CO2. Bambus er fremtidens byggemateriale.
Korrekt prissat

Eco-chic vibe

Tilpasningsdygtig
og alsidig

Praktisk og
slidstærkt materiale

Nem at flytte
og vedligeholde

Bæredygtigt
(Ingen pesticider, kundstig gødning eller herbicider)


Hvorfor vælge NorthbyNorths bambusmøbler

NorthbyNorths luksus bambusmøbler er tidløse, holdbare og sat til en overkommelig pris. De rene linjer og neutrale palet gør møblerne ekstremt alsidige med evnen til at forbedre ethvert rum, uanset om du har brug for møbler til caféer, møbler til restauranter, hotelmøbler, eller du skaber den perfekte bambusindretning til en kunde.

Vores udvalg af moderne møbler i bambus omfatter restaurantborde og -stole, barstole i bambus, sofaer, ottomaner, borde, daybeds, liggestole, lænestole, loungestole, sideborde og udendørs restaurantmøbler. Perfekt til din strandklub, bar, havelobby, restaurant, café eller kontor.

Vi udvider løbende vores sortiment med nye højkvalitets bambusmøbler, som kan ses i vores online katalog. Du kan bestille fra vores offentliggjorte sortiment eller anmode om skræddersyede løsninger, som passer perfekt til din virksomhed eller dine kunders behov.

  • Kvalitet & Holdbarhed
    Vi bruger stærkt bambus fra Vietnam der er håndlavet af dygtige håndværkere.
  • Kundeservice
    Vi yder en enestående salgs- og efterbehandlingsservice. Vores team besvarer gerne spørgsmål eller giver produktrådgivning. Vi arbejder altid på at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning.
  • Hurtig levering
    Hurtig levering af delvist monterede og emballerede serier, hvis du ikke er på udkig efter skræddersyede løsninger.
  • Garanti for fair priser

Hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Moderne bambusmøbler
NorthbyNorth forstår de høje krav fra hotelbranchen, og derfor vil vi aldrig gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed, stil eller komfort. Alle vores dansk design moderne bambusmøbler udstråler den ultimative afslappede boho-følelse, nøglen til at skabe et indbydende miljø, hvor din kundekreds kan slappe af og vil vende tilbage igen og igen.

Vores møbellinjer er god value for money, komfortable og holdbare, med den ekstra fordel, at de er nemme at flytte og vedligeholde. Alle varer kan laves efter dine specifikke krav og mål, så de passer til din kundekreds og forretning. Fantastiske udendørs restaurantmøbler, der vil efterlade et varigt indtryk, ikke kun i restauranten, men også på hoteller, barer, strandklubber og caféer.

Hotel møbler
En ferie begynder, når din gæst træder ind på dit hotel, så det er vigtigt at alle offentlige rum er indbydende og stilfulde, så gæsterne får glade minder og vender tilbage igen og igen. Hotelmøblerne skal være attraktive, give et højt niveau af komfort med evnen til at modstå konstant slid. Uanset om du har et boutiquehotel, der ønsker at skille sig ud eller et stort brand med meget specifikke krav kan vi samarbejde med dig om at levere skræddersyede løsninger, der passer til stedets personlighed.

Bambus møbler til professionelle
Som arkitekt eller indretningsarkitekt efterspørger dine kunder det perfekte designkoncept, og du skal finde de møbler, der kan levere det rigtige look og stemning. NorthbyNorths danske designmøbler har en tidløs enkelhed, der fungerer godt som ensemble og som enkeltstående møbler.

Bambus boligindretning er den grønne mulighed for kunder, der insisterer på stilfulde, men alligevel bæredygtige indretningsvalg. Der bruges kun moden bambus, ingen skovrydning, ingen kemikalier eller kunstvanding.

Hvordan vi arbejder

Bæredygtige kommercielle møbelløsninger
Vi brænder for at dele æstetikken og bæredygtigheden af vores bambusmøbler, da det giver virksomheder mulighed for at levere grøn etik, der vil hjælpe planeten og appellere til kunderne. Alle vores møbler er designet og fremstillet i Vietnam, hvor bambus dyrkes og høstes. Det er behandlet og fremstillet på en lokal vietnamesisk fabrik.

Det moderne design er skabt lokalt i Vietnam af danske designere... vi tilbyder en ny tilgang til traditionelle materialer. Vi er stolte af kvaliteten af de anvendte materialer, og hvert møbel er håndlavet til de højeste standarder og lavet til at holde i mange år fremover. Vi har forsynet kunder i hele Sydspanien og Danmark og skabt skræddersyede løsninger. Vi er sikre på, at dine kunder vil blive glade for resultatet.

Tilpasning Vi har et omfattende udvalg af bambusstole og borde velegnet til indendørs og udendørs restaurantmøbler. Men vi tilbyder også tilpasningsservice for at sikre, at hver vare passer perfekt til dit sted og dine krav. Vi kan skabe skræddersyede møbler og serier, der passer til dit specifikke kommercielle rum, hvad enten det er træborde, bambus barstole eller bambus daybeds, hvilket sikrer, at din virksomhed virkelig skiller sig ud. Fortæl os blot din vision, og vi vil arbejde sammen med dig for at gøre den til virkelighed.

Kontakt os for mere info

Vi leverer hvor end du er

Når først dine luksuriøse bambusmøbler er blevet produceret af vores håndværkere i Vietnam, bliver de kvalitetstjekket, pakket og sendt i containere til vores lagerfacilitet, inden de leveres til din ønskede destination via vores logistikteam.