⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.2/5 Over 100 anmeldelser

Hurtig levering

Billig fragt

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.2/5 Over 100 anmeldelser

News

Skandinavisk designmøbler

Skandinavisk designmøbler

Skandinavien har delt mange innovationer med resten af ​​verden, herunder Skype, Spotify og Tetra Pak, men måske er vi stadig mest kendt for skandinaviske designmøbler.

Skandinaviske designmøbler er raffinerede, elegante og underspillede møbler, der kan løfte ethvert look i et hjem, have eller kommercielt rum til et helt andet niveau – og derfor den stigende popularitet blandt husejere og virksomheder.

Så hvor startede det hele? Frøene til nutidens skandinaviske designmøbler går tilbage til vikingetiden. Imidlertid begyndte den ‘skandinaviske designbevægelse’ faktisk i det 20. århundrede og i løbet af 1950’erne fangede det virkelig de europæiske husejers fantasi, og er stadig mega populært idag.

Fascinationen af ​​ skandinaviske designmøbler skyldes enkelheden, minimalismen og funktionaliteten, som er tre karakteristika, enhver husejer kan sætte pris på, når de vælger deres møbler.

Men der er mange flere grunde til, at flere og flere mennesker indretter deres hjem i skandinavisk stil.

Her er blot nogle få:

Neutral farvepalet

Et af de mange kendetegn ved skandinaviske designmøbler og indretningsplaner er den neutrale farvepalet, designet til at maksimere lys og plads. Dette gælder på tværs af alle typer af skandinavisk arkitektur, interiør og møbeltyper, herunder NorthbyNorths luksuriøse udendørsmøbler, der hver er skabt med blondt bambusmateriale og neutrale puder og tilbehør. Nordisk design består af hvide, grå og beige farver. Disse neutrale farver gør det meget let at blande og matche forskellige stilarter og møbler i ethvert rum, terrasse eller have.

Less is more

Skandinaviske møbler har skarpe linjer og afbalancerede proportioner, hvilket resulterer i, at det forbedrer et rum frem for at dominere det. Det får et værelse til at virke større, end det er. Konceptet med at levere ”less is more”  resulterer i lettere og mere rummelige værelser.

Tidløst design

Æstetikken i skandinaviske designmøbler er tidløs og består af gennemtænkte underspillede møbler designet til at fungere sammen eller alene. Som tidligere nævnt blev æraen for nordiske møbler etableret i 1950'erne, og i modsætning til andre tendenser, der er kommet og gået som for eksempel linoleumgulve, fortsætter skandinavisk designmøblers popularitet med at vokse.

Kvalitet er lig med værdi

Håndlavede skandinaviske designmøbler i høj kvalitet, især de minimalistiske bambus udendørsmøbler og havemøbler af høj kvalitet skabt af NorthbyNorth, anerkendes som en god investering for både kommercielle rum og private hjem. Håndværk, den neutral farvepalet og diskret design tilføjer værdi til et rum.

Danske Bambus designmøbler

Oprindeligt blev skandinaviske møbler lavet af træ, og det er stadig hovedtendensen. Men det behøver dog ikke at være tilfældet. Virksomheder som NorthbyNorth bruger bambus for holdbarhed, skønhed og bæredygtighed. Alle NorthbyNorths håndlavede møbler er skabt ved hjælp af behandlet modent bambus, og hvis det vedligeholdes korrekt, kan det vare livet ud.

NorthbyNorth er en stærk fortaler for skandinaviske designmøbler, alle serier er designet af erfarne danske møbeldesignere. Vores luksus udendørsmøbler dækker bambusborde, bambusstole, bambus solsenge,  bambus spiseborde, ottomaner, bænke, sofaer og meget mere.

Hvis du vil vide mere om NorthbyNorths dansk designer møbler, kan du besøge www.northbynorth.com eller kontakte os på info@northbynorth.com.

dec. 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Agagor Ayolhs duz.ywiq.northbynorth.com.cva.np http://slkjfdf.net/

iribosurer
dec. 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Edpaqiju Iwioguna yqv.mbag.northbynorth.com.krk.xg http://slkjfdf.net/

uyuhuaetue
dec. 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Atatifo Evadugipu jbv.cqdd.northbynorth.com.nqv.rg http://slkjfdf.net/

igidiwabzpepi
dec. 17, 2021

http://slkjfdf.net/ – Uwwoxagos Oqodolu ebo.smfl.northbynorth.com.rlp.go http://slkjfdf.net/

anopesebila
dec. 02, 2021

http://slkjfdf.net/ – Oibadoko Axacoaole ucp.tqpm.northbynorth.com.cuf.su http://slkjfdf.net/

otgunuke
nov. 30, 2021

http://slkjfdf.net/ – Oviolezua Ledomene mpe.nyso.northbynorth.com.tfx.iy http://slkjfdf.net/

udimujuzal
nov. 30, 2021

http://slkjfdf.net/ – Itabumoes Okgigaka kky.hqjl.northbynorth.com.llu.io http://slkjfdf.net/

ulomowguok
nov. 30, 2021

http://slkjfdf.net/ – Muitozo Orokoo fbj.wfch.northbynorth.com.mlo.gv http://slkjfdf.net/

uqoxemitazu
nov. 30, 2021

http://slkjfdf.net/ – Zeigpuy Uyeput bzf.ppxv.northbynorth.com.npl.ro http://slkjfdf.net/

deyuumo
nov. 30, 2021

http://slkjfdf.net/ – Evinoey Ibenhi etu.yuzf.northbynorth.com.tht.vi http://slkjfdf.net/

unozukiwag

Leave a comment