⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.3/5 Over 100 anmeldelser

Flyttesalg 40% PÅ ALLE BAMBUS MØBLER*.

FRI FRAGT I DK* - FLYTTESALG 40% PÅ ALLE BAMBUS MØBLER.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.3/5 Over 100 anmeldelser

News

Møbler til terrassen

Møbler til terrassen

Er du så heldig at have en terrasse? Så er det bare med at udnytte uderummet bedst muligt med møbler. Med en velindrettet terrasse, er der rig mulighed for at invitere familien på lækker grillmad, byde vennerne på velsmagende sommerdrinks eller bare læne dig tilbage i dit eget selskab med en god bog.

Når det er godt vejr, er terrassen et opholdssted på samme måde, som stuen er, når regnen siler ned. Og hvis du har indrettet dig med komfortable møbler, så er der heller intet hyggeligere end at putte sig med tæpper og stearinlys, når årstiden er blevet en anelse køligere. Er du på jagt efter de helt rigtige terrassemøbler? Så læs med her.

Sådan finder du de bedste terrassemøbler

Det kan være svært at finde de rette terrassemøbler. Der er mange faktorer, som spiller ind, og nogle gange er det pæneste ikke det mest praktiske.

Ofte er en terrasse større end en altan, og i den forbindelse er der rig mulighed for at anskaffe sig nogle lidt større møbler, hvor du måske både kan sidde med en middag, men også slappe af. I din jagt på de rette havemøbler, kan du med fordel overveje disse tre faktorer:

 • Hvor højt vægter du komfort?
  Skal dine havemøbler være et sted, hvor du kan nyde en forfriskende drink med et par venner, eller skal du også have mulighed for at tage en lur i solen i ny og næ? Overvej, hvor høj en komfort du har brug for, så du kan udnytte tiden på terrassen bedst muligt.
 • Går du op i terrassens udseende?
  Terrassemøbler kan have et væld af udtryk, og alle ved, at vores præferencer er smag og behag. Det kan være en kunst at finde lige præcis de terrassemøbler, som både har topkomfort og det helt rette udseende.
 • Hvor meget vedligeholdelse har du overskud til?
  Mange havemøbler kræver vedligeholdelse! Nogle skal blot renses i ny og næ, mens andre skal have olie og diverse remedier til at bevare udseendet og kvaliteten. Ved du allerede nu, at du ikke kommer til at give dine havemøbler olie? Så kan du gå specifikt efter nogle, som ikke har en høj vedligeholdelse.

  Er du på udkig efter terrasse-loungemøbler?

  Hos NorthByNorth går vi både op i design, komfort og høj kvalitet – og vi mener selv, at vi har skabt en serie af håndlavede og bæredygtige havemøbler, som opfylder alle krav – inklusiv en god og fair pris. Vores bambusloungemøbler

  Leave a comment