⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.3/5 Over 100 anmeldelser

Flyttesalg 40% PÅ ALLE BAMBUS MØBLER*.

FRI FRAGT I DK* - FLYTTESALG 40% PÅ ALLE BAMBUS MØBLER.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 4.3/5 Over 100 anmeldelser

News

Indretning med bambus

Indretning med bambus

Bambus er et særligt træmateriale, som på mange punkter adskiller sig fra andet træ – både udseende- og vedligeholdelsesmæssigt. Alligevel stormer bambus frem i indretningsbilledet, hvor det står fremragende til varme jordfarver og naturlige udtryk. Er du en af dem, der har forelsket dig i bambus? Så får du her nogle idéer til, hvordan du kan bruge bambus i indretningen – både inden- og udendørs.

Drøm dig mod sydlige himmelstrøg i haven

Med en bambusdaybed kan du næsten droppe turen til Sydeuropa og i stedet blive i haven eller udestuen. Bambuslooket og de lyse hynder får lynhurtigt området til at ligne en feriedestination, og her er rig mulighed for at sidde oprejst med en drink i hånden, men også tage en lur i solen.

Du kan med fordel dekorere med puder i jordfarver, lanterner og grønne planter, som sætter prikken over I’et på den helt rigtige stemning. Denne løsning er et godt valg for dig, som ikke ønsker at prioritere spiseplads, men i stedet vægter afslapning højt.

Et naturligt sofahjørne

Uanset om det er inden- eller udendørs, er det hyggeligt med et sofahjørne, hvor I kan samles til gode samtaler og en kop kaffe. Med loungemøbler kan du helt selv sammensætte møblerne, så de skaber det sofahjørne, som du drømmer om. Kombinér loungesofaer, -borde og -stole til et passende udtryk.

Nyd en eksotisk middag i stemningsfyldte rammer

Du kan også vælge et spisebord med tilhørende stole i bambus for at skabe en gennemført feriestemning. Et havebord i bambus bidrager med en charme og lethed, som du ikke finder i andre materialer – ligmed de perfekte rammer til hyggelige grillaftener med venner og familie!

Små bambusindslag i ethvert rum

Er du vild med tanken om små bambusindslag rundt omkring i boligen eller haven? Så er bambusbænke og opsatser løsningen! Her kan du placere planter, vaser med blomster eller andre pyntegenstande, som kan trække noget natur ind i boligen.

Møblet til en solbader på fuldtid

Er der kun ét svar på, hvor man kan finde dig, når solen skinner? Så er der ingen tvivl om, at du skal investere i en bambussolseng til haven! Her kan du nyde livet time efter time med komforten i top. 

Leave a comment