Køb og salg af bolig Spanien Ir al contenido

Cesta

La cesta está vacía

Køb og salg af bolig Spanien

NorthByNorth er nu en integreret del af SVOY Group, der er et veletableret ejendomsmæglerfirma i Marbella. Vi fungerer som eksklusive agenter i Danmark og har kontor i Fuengirola. 

Vi er en virksomhed i et nyt format, hvor vores specialisters erfaring kombineres på bedste vis for at nå vores kunders mål. Vi har virkelig en individuel tilgang til behovene hos hver enkelt kunde, der er interesseret i at købe, sælge eller investere i fast ejendom for at generere indkomst.

Vores vigtigste mål er, at vores kunder anbefaler SVOY til deres venner og familie som en pålidelig partner og ven.

 

Læs mere på: WWW.SVOY.DK

 

KØB:

Som ejendomsmæglere i Spanien har vi fuld adgang til alle typer ejendomme, grunde og nybyggerier på markedet.

Vores område dækker hele kysten fra Malaga til Estepona.

Det betyder for dig, at du får en samarbejdspartner der håndterer hele søgeprocessen, i overensstemmelse med dine præcise drømme og behov.

Vi tager et indledende møde og tilpasser os dine præferencer, hvad enten det skal være online eller fysisk, og hvornår det passer dig bedst. Her gennemgår vi dine krav, ønsker og drømme vedrørende dit kommende boligkøb.

På mødet vil vi også beskrive hvordan vi arbejder, vores forventninger til samarbejdet og sikre os at du står tilbage, med et klart billede af hvem vi er og hvad du kan forvente dig af vores samarbejde.

Vi guider dig gennem hele processen, herunder alle de administrative detaljer såsom ansøgning af NIE, oprettelse af spansk bankkonto, indhentning af lånetilbud fra spanske banker / og eller dansk bank, samt koordinering med advokater, arkitekter og lignende. Desuden har vi et veluddannet backoffice-team klar til at bistå os med at hjælpe dig gennem hele forløbet.

                                       Vi er her for dig - hele vejen.